Skip to content

Voimistelutarvike ja -vaatekirppis seuran tapahtumissa

Seura toteuttaa jatkossa yleisen voimistelutarvike ja -vaatekirppiksen kerran kaudessa aina näytösten yhteydessä. Ensimmäisen kerran myyntipöytä tässä muodossa toteutetaan kulttuurikeskuksen joulunäytöksissä sunnuntaina 1.12. Kirppispiste on silloin auki klo 9 alkaen ja sulkeutuu klo 20.

Kirppikselle voi tuoda omia siistejä ja hyväkuntoisia tuotteita myyntiin itsepalveluperiaatteella. Myyjä merkitsee kaikkiin artikkeleihin myyjän nimen, tuotteen hinnan ja puhelinnumeron mobilepay-maksua varten. Artikkelit ovat myynnissä myyjän vastuulla, seura järjestää paikalle järjestelijän joka myös tarkistaa mobilepay-maksuja mutta mitään kuittausjärjestelmää ei ole käytössä. Myytävät artikkelit voi toimittaa toimistolle toimiston aukioloaikoina aikaisintaan viikkoa ennen tapahtumaa tai tapahtumapäivänä suoraan myyntipöydälle. Myymättä jääneet artikkelit tulee itse noutaa myyntipöydältä heti tapahtuman päätyttyä (su 1.12. klo 20 mennessä).

Otamme tälle samalle myyntipöydälle vastaan (edelleen siistejä ja hyväkuntoisia) voimistelutarvikkeita ja -vaatteita myös lahjoituksena 💙 Seura hinnoittelee lahjoitetut tuotteet ja niiden tuotto käytetään lyhentämättömänä seuran kausittain myöntämiin vapaaoppilaspaikkoihin. Tuottojen käytöstä ilmoitetaan myynnin yhteydessä. Lahjoitusartikkeleita voi toimittaa seuran toimistolle aukioloaikoina ympäri vuoden.

21.10.2024