Skip to content

SM-kisoista pronssia ja hopeaa

26.11.2017

Joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden SM- ja välinemestaruuskisat voimisteltiin viikonloppuna Valkeakoskella. OVOn Team Atomit palkittiin SM-sarjassa pronssimitaleilla ja Kilpa-Atomit saavuttivat välinemestaruus-hopeaa.

Joukkuevoimistelun SM- ja välinemestaruuskisat 12-14-vuotiaiden SM- ja kilpasarjoissa välineohjelmilla voimisteltiin Valkeakoskella 25. ja 26.11.2017. Lauantaina oli vuorossa alkukilpailu, johon osallistui 17 SM-sarjan joukkuetta ja peräti 46 kilpasarjan joukkuetta. Olarin Voimistelijoista oli mukana koko Atomit-ikäluokka. SM-sarjassa kisasivat Team Atomit, Atomit 04 ja Atomit 05. Kilpasarjassa puolestaan Kilpa-Atomit ja Atomit K.

Team Atomeille SM-pronssia

SM-sarjassa kilpailtiin vanneohjelmilla. Alkukilpailuun osallistui lauantaina 17 joukkuetta, joista 15 pääsi sunnuntain finaaliin. Kaikki OVOn joukkueet onnistuivat suorituksissaan ja olivat mukana finaalissa. Tuloksiin laskettiin yhteen molempien päivien suoritusten pisteet.

OVOn Team Atomit lähti sunnuntain finaaliin kolmannelta sijalta pistein 17,234. Finaalisuorituksesta joukkue sai alkukisaa paremmat pisteet 17,500. Yhteispisteet 34,734 pitivät joukkueen kolmannella sijalla. Ja Team Atomit palkittiin pronssimitaleilla. Hopea jäi vain muutaman kymmenyksen päähän, kun toiseksi sijoittui Pakilan Voimistelijoiden Gloria Astra pistein 34,983. SM-kultaa voimisteli HJM-tiimin Freyat yhteispistein 35,600. Paljon onnea kaikille mitalisteille!

– Harmi, että ei pystytty puhtaaseen suoritukseen
kumpanakaan päivänä, mutta SM-pronssista ollaan ilosia. Tytöt ovat harjotelleet ahkerasti ja menneet syksyllä paljon eteenpäin kaikilla osa-alueilla, mistä
ollaan tosi tyytyväisiä, kommentoi Team Atomit -joukkueen valmentaja Ida Henritius.

Atomit 04 -joukkueen suoritukset olivat kauden parhaita. Yhteispistein 32,233 joukkue oli SM-kisan 8.

– Todella
onnistunut viikonloppu. On hienoa, että saimme SM-kilpailuissa näytettyä meidän
parhaan suorituksemme sekä alkukilpailussa että finaalissa. Salilla tehty kova työ
palkittiin. Nyt on kiva suunnata katse kohti kevättä ja alkaa harjoittelemaan
vapaaohjelmaa, kommentoi Atomit 04 -joukkueen valmentaja Katri Pöllänen.

Atomit 05 sai viikonlopun suorituksistaan yhteispisteet 29,983 ja oli kilpailun 14.

– Alkukisan suoritus oli harkkatasoinen ilman suurempia virheitä. Fiilis
matolla oli hyvä ja oli kiva päästä kisaamaan SM-kisoissa. Saimme kauden
parhaat pisteet 15,25, iloitsevat Atomit 05 -joukkueen tytöt yhteen ääneen.

Team Atomit ja SM-pronssimitalit

Atomit 04

Atomit 05

Kilpa-Atomeille hopeaa

12-14-vuotiaiden kilpasarjojen välinemestaruus ratkottiin vapaavalintaisella välineohjelmalla. Lauantain alkukilpailussa oli mukana peräti 46 joukkuetta. OVOn Atomit K voimisteli hyvän suorituksen pallo-ohjelmallaan ja saavutti kategorian IV. Kilpa-Atomit valloitti tanssillisella pallo-ohjelmallaan niin yleisön kuin tuomaritkin ja sai pisteet 17,400 ja jatkoi sunnuntain finaaliin 14 muun joukkueen kanssa.

Sunnuntain finaalissa ratkaisi päivän suoritus, koska toisin kuin SM-sarjassa lauantain pisteitä ei otettu huomioon. Kilpa-Atomit jatkoivat varmaa suorittamista ja saivat pisteet 17.167, jotka riittivät toiseen sijaan ja hopeamitaleille. Edelle ehti ainoastaan HJM-tiimin Freyat Aspire, joka voimisteli kultaa pistein 18,250. Pronssin saavuttivat Pakilan Voimistelijoiden Astra Fenix pistein 16,750. Paljon onnea kaikille mitalisteille!

– Atomit K onnistui kauden pääkisoissa tekemään hyvän
suorituksen. Oli kiva päättää kausi onnistumiseen. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle, kommentoi joukkueen valmentaja Jenni Merra.

– Kilpa-Atomit onnistui voittamaan hienosti mestaruushopean.
Tytöt ovat
harjoitelleet ahkerasti ja kova työ palkittiin! iloitsee joukkueen valmentaja Jenni Merra.

Kilpa-Atomit ja hopeamitalit
Atomit K
Team Atomit ja Kilpa-Atomit valkkuineen. Onnea mitalisteille ja koko valmennustiimille!