Skip to content

Team Ioneille pronssia 10-12-vuotiaiden mestaruuskilpailuissa

29.5.2017 19.10

Joukkuevoimistelun 10-12-vuotiaiden mestaruuskilpailuihin osallistui OVOsta kaikki Ionit-ikäluokan joukkueet. Team Ionit voimisteli upeasti pronssille. Ionit 06 sijoittui kovatasoisessa kilpailussa toiseksi korkeimpaan kategoriaan, Ionit K:n sijoittuen kategoriaan neljä. Ionit 07 ja Ionit N saavuttivat kategorian viisi.

10-12-vuotiaiden mestaruuskilpailut järjestettiin Töölön kisahallilla samaisena viikonloppuna joukkuevoimistelun MM-kilpailuiden kanssa. Kilpailu oli jaettu lauantaille ja sunnuntaille joukkueille kevään Cup-kilpailuissa annettujen kategorioiden perusteella. Kilpailuun osallistui yhteensä 81 joukkuetta.

OVOn Ionit K ja Ionit N kilpailivat lauantaina. Ionit K voimisteli kategoriaan neljä, Ionit N kategoriaan viisi.

– Molemmat joukkueet ovat menneet hurjasti eteenpäin tällä kaudella, ja se näkyikin myös viimeisen kisan tuloksissa, joihin olemme erittäin tyytyväisiä. Suoritukset eivät ihan olleet tyttöjen parasta, jännitys näkyi etenkin tasapainoissa. Kuitenkin hymy ja tekemisen meininki oli tähän mennessä parasta ja myös tekemisen laadussa ja yhtäaikaisuudessa näkyi kehitystä edeltäviin kisoihin. Olen todella tyytyväinen ensimmäisen 10-12-vuotiaiden kauden lopetukseen, kommentoi joukkueiden valmentaja Siiri Länsmans kauden viimeisen kilpailun jälkeen.

ionitNK

Sunnuntaina kilpailuvuoroon pääsi Team Ionit, Ionit 06 ja Ionit 07

Team Ionit aloitti kisaviikonlopun esiintymällä MM-kilpailujen alkukisassa. Hyvä kisatunnelma jatkui sunnuntaina, ja Team Ionit voimistelivat upeasti korkeimpaan kategoriaan. Team Ionit päättivät kauden pronssisiin mitaleihin yhteispisteillä 17,300.

Teamionit2

Ionit 06 voimisteli toiseksi korkeimpaan kategoriaan. Joukkueen yhteispisteet olivat 16,050 ja lopullinen sijoitus oli 14..

Ionit 07 suoritukseen osui muutamia virheitä, mutta joukkue oli silti tyytyväinen lopputulokseen. Joukkue sijoittui kategoriaan viisi.

ionit07

Kilpailun voitti Tampereen Voimistelijoiden Team Minetit yhteispisteillä 17,550. Toiseksi sijoittui Turun Pyrkivän Sanix Kids Sade pisteillä 17,450.