Skip to content

Team Place Cup oli rytmisen voimistelun juhlaa

25.10.2020

Olarin Voimistelijat järjesti ensimmäisen rytmisen voimistelun Team Place Cupin lauantaina 24.10.2020 OVO Training Centerissä. Kilpailuun osallistui 37 voimistelijaa eri puolilta Suomea. OVOn voimistelijat keräsivät kilpailusta yhteensä 37 mitalia.

Kansainvälisen Team Place Cupin ensimmäinen osa järjestettiin tänä viikonloppuna Espoossa. Kilpailuissa nähtiin naisten sekä nuorten A-, B- ja C -sarjat. Poikkeusjärjestelyt mahdollistivat kisajärjestelyt Olarin Voimistelijoiden OVO Training Centerissä. Paikan päällä kannustajia oli pieni joukko, ja livelähetyksen kautta monta kymmentä katsojaa ympäri Suomen.

Team Place Cupin toisessa osassa 22.11.2020 kilpaillaan lasten ja pre-junioreiden sarjoissa.

Ylärivi: Elisabeth Jamil (vas), Jenny Närjä ja Elina Jyrkönen. Alarivi: Emmi Piiroinen (vas), Lia Kallio ja Aurora Pohjanvirta

Naisten sarjassa 17 mitalia ovolaisille

Naisten A-sarjassa tuplavoittoon ylsivät Larisa Gryadunovan opeissa voimistelevat Elisabeth Jamil ja Elina Jyrkönen. Elisabeth siirtyi samaisena viikonloppuna virallisesti edustamaan Olarin Voimistelijoita, voimisteltuaan menestyksekkäästi monta vuotta Imatran Voimistelijoissa.

Elisabeth Jamil
Naisten B-sarjassa kultaa voimisteli Sigmojen Mea Mäkelä. C-sarjan kultamitalin nappasi myös Sigmoissa voimisteleva Stella Eklund.

Leena Seesranta (Turun Pyrkivä, vas), Mea Mäkelä ja Frida Ravaja (Attitude Sports)
1. Elisabeth Jamil (OVO) 71,250
2. Elina Jyrkönen (OVO) 62,400
1. Mea Mäkelä (OVO) 34,350
1. Stella Eklund (OVO) 20,400

Nuorten sarjoissa tiukkaa taistoa kärkisijoista

Kovatasoisessa nuorten A-sarjassa tuplavoiton varmistivat Larisan ryhmän Emmi Piiroinen ja Aurora Pohjanvirta. Myös Larisan valmennettava Lia Kallio voimisteli 4. sijalle, ja keräsi hopeamitalit narulla ja keiloilla. Alfojen Jenny Närjä ylsi 6. sijalle ja Sigmojen Anni Pellikka 12. sijalle.

Emmi Piiroinen
Nuorten B-sarjassa pronssisijan nappasi Sigmojen Nadia Boussat. C-sarjassa voittoon voimisteli Sigmojen Larimar Leithem, 5. sijalle ja pallolla pronssille Sigmojen Kaisla Lakoma, 7. sijalle ja pallolla hopealle Sigmojen Annika Hämäläinen, 8. sijalle Sigmojen Peppi Turpeinen sekä 9. sijalle Sigmojen Klaara Korpilahti.

Klaara Korpilahti (vas), Peppi Turpeinen, Annika Hämäläinen, Larimar Leithem, Stella Eklund ja Kaisla Lakoma