Skip to content

Tuplasti kultaa – Team Atomit voitti Suomen mestaruuden ja Kilpa-Atomit kilpasarjan välinemestaruuden

25.11.2018

Team Atomit on uusi joukkuevoimistelun Suomen mestari 12-14-vuotiaiden sarjassa. OVO Kilpa-Atomit voitti samanikäisten kilpasarjan välinemestaruuden.

Joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden sarjan SM-mitalit ratkottiin Vantaan Energia-areenalla lauantain 24.11. alkukilpailun
ja 25.11. sunnuntain finaalipäivän yhteispistein. Kilpasarjan mestaruuskilpailussa ei otettu huomioon lauantain alkukilpailun pisteitä vaan sunnuntain finaalin pisteet ratkaisivat yksin mestaruusmitalit.

Team Atomeille SM-kultaa

OVOn Team Atomit voimisteli Japani-teemaisella vanneohjelmalla varmasti ja nauttien voittoon ja kultamitaleille yhteispistein 36,750
(alkukilpailun pisteet 18,35 ja finaalin pisteet 18,4).

”Team Atomeilla oli hyvät suoritukset molempina kisapäivinä. Finaalissa jännitys näkyi
pieninä virheitä, mutta vaikeat heitot ja tekniset osat onnistuivat erittäin hyvin. Huikea nousujohteinen kausi on nyt takana, ja tästä on hyvä siirtyä junnusarjaan”, sanoo valmentaja
Jenna Alavahtola.

“Kisamatolla oli ihanaa voimistella, ja me nautittiin joka hetkestä.
Mahtavaa saada SM-kultamitalit viimeisestä kilpailusta 12-14-vuotiaiden sarjassa”, sanoo Team Atomit -joukkueen kapteeni Ada Salminen ja iloitsee koko joukkueen puolesta.

Team Atomit sekä valmentajat Jenna Alavahtola (oikealla) ja Anne Niemenkari-Kilpi
Hopealle 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa voimisteli Tapanilan Erän Elite Pre Junior pistein 35,950 (17,650 ja
18,3). Pronssia nappasi Tapiolan Voimistelijoiden ja Pakilan Voimistelijoiden yhteisjoukkue Team Tapiola Gloria pistein 35,0 (17,2 ja
17,8). OVOn Atomit 04 -joukkue sijoittui kuudenneksi pistein 32,850 (16,35
ja 16,8).

Atomit 04

Kilpa-Atomeille mestiskultaa

Joukkuevoimistelun 12-14 v
kilpasarjan välinemestaruuskilpailujen viikonloppu Vantaan Energia-areenalla oli ovolaisittain kullanhohtoinen. Sarjaan osallistui peräti 51 joukkuetta, joista 15 parasta kilpaili sunnuntain finaalissa. Mitalit ratkaistiin sunnuntain pisteiden perusteella. OVOn Kilpa-Atomit voittivat kisan kauniilla pallo-ohjelmallaan, ja voimistelivat kultamitalit upein pistein 18,750, jotka
sisälsivät peräti 3 bonusta. Hopeaa voimisteli
Attitude Novice (17,6) ja pronssin nappasi Lumina 17,4.

Kilpa-Atomit

“Kilpa-Atomit päätti kisakautensa upeasti kultamitaliin välinemestaruuskilpailuissa Vantaalla! Tytöt voimistelivat finaalissa onnistuneen suorituksen, joka palkittiin kauden
ennätyspisteillä ja kaikilla bonuksilla. Joukkueella on ollut hieno
kilpailukausi, jokaisesta kisasta on saatu kaulaan kultainen mitali.
Eteenpäin on menty tällä kaudella etenkin ilmaisussa ja voimistelun
laadussa”, iloitsee joukkueen valmentaja Jenni Merra.

Atomit K

Atomit K -joukkue voimisteli parhaat suoritukset mestisissä ja
syyskausi huipentui 5. sijaan pistein 16,5.

“Atomit K:lla oli hieno kauden päätös Vantaalla. Mestisfinaalissa saavutettiin hienosti 5. sija. Voimme olla todella tyytyväisiä tähän kauteen. Paljon on tehty töitä ja nyt se palkittiin. Hienoa kehitystä koko joukkueelta”, sanoo joukkueen valmentaja Mira Syrjälä.

Onnea Team Atomit, Kilpa-Atomit ja kaikki valmentajat kultamitaleista!